Skip to main content Skip to search

DESPRE NOI

DESPRE NOI

ISTORIC COMPANIE

Data Imaging Solutions este o societate comerciala cu raspundere limitata, infiintata in anul 2004. De-a lungul celor 15 ani de activitate desfasurata si zeci de milioane de pagini procesate, am reusit sa construim o imagine a unei companii renumita pentru calitatea produselor si serviciilor sale.

Data Imaging Solutions proiecteaza si furnizeaza solutii de arhivare si gestiune electronica a documentelor, la cerere, societatilor comerciale, organizatiilor, regiilor autonome sau institutiilor.

In concret, obiectul de activitate al societatii se realizeaza prin numeroase activitati specifice precum:

  • Scanare si arhivare electronica documente
  • Captura de date si indexare profesionala
  • Servicii introducere si procesare date
  • Gestionare profesionala fluxuri de documente
  • Aplicatii dedicate gestionarii documentelor
  • Stocare si administrare electronica a documentelor

MISIUNE, VALORI, VIZIUNE

Data Imaging Solutions ofera solutii de digitalizare a documentelor, folosind cea mai buna expertiza specializata in domeniu, respectand toate normele de securitate si cu un timp de raspuns rapid.

Obiectivul de baza al societatii este acela de a oferi clientilor o serie de resurse flexibile si productive, care sa-i ajute sa obtina cele mai bune rezultate, impreuna cu un nivel ridicat de control si eficienta.

In mediul de afaceri actual, accesul rapid si cu costuri reduse la documente critice reprezinta un avantaj competitiv pentru clientii nostri. Externalizand activitatea de procesare electronica a documentelor catre Data Imaging Solutions, clientii nostri se pot concentra pe activitatilor lor principale.

Misiunea noastra este aceea de a le asigura clientilor nostri accesul la documentele digitale, intr-un mod rapid, usor, sigur si imbunatatind eficacitatea costurilor.

CERTIFICARI

Documentele clientilor sunt in siguranta in mainile noastre. Sistemul de securitate implica, pe langa procedurile de conformitate GDPR, monitorizare 24/7 si sistem acces control, si alinierea la standarde internationale prin Sistem de Management certificat ISO 9001:2015 si Sistem de Management al Securitatii Informatiei certificat ISO 27001:2013.