Skip to main content Skip to search

Stocare si administrare electronica a documentelor

Server high-end row (done in 3d, isolated)

De ce ar trebui sa alegeti stocarea electronica a datelor?

Este mai eficient si mai accesibil

Stocarea documentelor electronice permite pastrarea inregistrarilor fara necesitatea unui spatiu suplimentar de stocare fizica, eliminandu-se astfel costurile de stocare.

Prin scanarea si stocarea documentelor electronice puteti accesa datele dvs. in orice moment, din orice locatie a lumii, intr-un mod sigur si securizat.

Accesul rapid si facil la informatii economiseste timp, iar eficienta si rentabilitatea solutiilor de stocare si gestionare a documentelor electronice va vor oferi un avantaj competitiv.

Inlocuieste spatiul ocupat de fisete si de cutiile de arhivare cu zone de lucru mai productive!

Protejarea si securizarea datelor

Hartia este fragila si poate fi distrusa rapid in caz de incendiu, inundatie sau orice alt dezastru natural. In majoritatea cazurilor, nu exista nicio modalitate de a recupera datele pierdute.

Daca fisierele dvs. sunt stocate pe medii de stocare electronice, puteti face copii de siguranta si proteja automat informatiile importante si puteti recupera cu usurinta datele compromise.

Stocarea electronica a datelor permite protejarea impotriva accesului neautorizat si controlul accesului la continut pe baza profilului de utilizator. Oferim protectie fiabila a datelor!

 

Alege protejarea si recuperarea facila a datelor, mentinand, in acelasi timp, un nivel inalt al sistemului de securitate!

Vizibilitate si accesibilitate mai buna

Vizibilitatea crescuta a documentelor electronice permite persoanelor sa comunice si sa lucreze impreuna mai eficient. Puteti sorta date astfel incat sa le puteti gasi mai usor, puteti cauta inregistrari cu instrumente de cautare specifice, oamenii din diferite locatii pot accesa acelasi document in acelasi timp, cu doar cateva click-uri, fara a compromite securitatea informatiilor sensibile.

 

Stimuleaza productivitatea organizationala prin imbunatatirea interactiunii si a relatiilor la nivel global!

Raspunde nevoilor tale

Stocarea electronica a datelor poate fi adaptata cerintelor dvs., in special daca utilizati stocare in cloud. Stocarea in cloud este scalabila, accesibila si se poate face cu usurinta upgrade atunci cand este necesar.

 

Externalizeaza serviciile de stocare si administrare electronica a documentelor si economiseste resursele destinate acestei activitati!