Skip to main content Skip to search

Gestionare profesionala fluxuri de documente

Document management system business process optimisation on Office desktop

Gestionare profesionala fluxuri de documente

Avantajele managementului documentelor si automatizarii fluxului de lucru

  • Toate documentele importante sunt stocate intr-un singur loc securizat
  • Acces controlat la documente
  • Flexibilitate pentru a satisface nevoile specifice ale oricarei afaceri
  • Acces facil si rapid la documente din orice loc din lume

Flux sau Workflow de documente este un sistem care implica o serie de pasi  necesari pentru finalizarea unei sarcini. Pentru a mentine lucrurile in miscare, trebuie sa utilizati un sistem pentru a produce, urmari, edita, pastra si gestiona documente asociate unui proces de afaceri.

Managementul documentelor este indispensabil  daca doriti sa imbunatatiti performanta si eficienta organizationala prin gestionarea sarcinilor implicate in procesele de afaceri.

Software-ul de gestionare a documentelor permite inlocuirea hartiei  cu versiuni electronice, oferind utilizatorilor posibilitatea de a edita, aproba, afisa sau urmari traseul unui document din acest spatiu virtual, toate cu un simplu click. Acest lucru imbunatateste procesele si permite managerilor sa monitorizeze cu succes fluxurile de lucru, sa aiba o imagine de ansamblu asupra volumului de munca, sa aiba actualizari de stare cu privire la un anumit document si pot chiar identifica si rezolva eventualele probleme in timp util.

Compania dvs. va profita de avantajele unui flux de lucru  informational automatizat care va imbunatati precizia si eficienta procesarii documentelor.