Skip to main content Skip to search

CARIERE

CARIERE

ECHIPA

Echipa noastra este formata din angajati cu specializari distincte, pentru a acoperi o arie cat mai vasta de expertiza.

CE OFERIM…

  • Un mediu de lucru profesionist in cadrul unei echipe unite, majoritatea angajatilor avand o vechime de peste 10 in companie.
  • Activitati distractive lunare impreuna cu echipa
  • Beneficii si recompense conform performantelor

CE CAUTAM…

Colegi cu un simt dezvoltat al responsabilitatii si cu o atitudine pozitiva.

Trimite CV-ul si te vom contacta cand vor fi disponibile posturi pentru care esti eligibil si care corespund intereselor tale!


*Prin încărcarea cv-ului meu pe site-ul www.dataimaging.ro și transmiterea lui către dumneavoastră declar că sunt de acord ca datele pe care le conține să fie prelucrate de către Data Imaging Solutions SRL strict în următoarele scopuri:


1. Contactarea de către compania Data Imaging Solutions SRL, în caz de vacantare sau existență a unui post pentru care care aș putea fi angajat.

DANU

2. Contactarea de către compania Data Imaging Solutions SRL, în caz de vacantare sau existență a unui post similar celui pentru care am transmis CV-ul, și pentru care Data Imaging SRL consideră că sunt competent/ă.

DANU


Recruiter advertising for job vacancies, searching candidates to hire for business opportunities

** În cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul cu privire la prelucrarea datelor dvs., puteți face acest lucru prin trasmiterea unui email la următoarea adresă: office@disc.ro .

De asemenea, vă aducem la cunoștință că potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 (Regulamentul general privind protecția datelor), aveți întregul control asupra datelor dumneavoastră, celelalte drepturi legate de acestea incluzând: dreptul de a solicita și de a obține oricând actualizarea/ corectarea datelor, accesul la date, limitarea dreptului de acces ale altora la date, portarea (transferul datelor), ștergerea datelor, restricționare sau suspendare prelucrării datelor.

Totodată, aveți dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor în scopuri precum marketing direct, cercetare sau statistici, interes legitim sau public, precum și dreptul de a vă opune profilării sau prelucrării automate a datelor, ștergerea sau portarea(transferul) datelor pe care ni le-ați furnizat.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați Politica de Confidențialitate sau sa ne contactați la adresa de e-mail: office@disc.ro , tel: 0771303562.